badsagroup
گردشگري و سفر

بيمه درماني آلمان و شرايط آن

سيستم مراقبت بهداشتي آلمان مشخص مي كند كه هر شخص در آلمان مستلزم داشتن يك بيمه درماني است. حتي كساني كه در مدت كوتاهي در آلمان باقي خواهند ماند، بايد بيمه بهداشتي شوند و در صورتي كه بيمه درماني آلمان نداشته باشند،ويزا به آنها تعلق نميگيرد.انواع مختلفي از بيمه درماني وجود دارد كه قبل از مسافرت به آلمان مي توانيد نسبت به آن اقدام كنيد :

  • بيمه مسافرتي براي افرادي كه به قصد توريستي به آلمان سفر ميكنند.
  • بيمه درماني براي دانشجويان بين المللي
  • بيمه بهداشتي براي دانشجويان دوره زبان
  • بيمه درماني براي مترجمان آزاد، كاركنان و مهاجران

بيمه مسافرتي براي بازديد كنندگان خارجي / گردشگران در آلمان

اگر شما در حال برنامه ريزي براي گشت و گذار، بازديد از بستگان، شركت در كنفرانس هاي كسب و كار و يا غيره هستيد،اولين كاري كه بايد انجام دهيد اين است كه نسبت به بيمه مسافرتي اقدام كنيد.قبل از برنامه ريزي سفر اكتشافي به آلمان يا اروپا، اولين قدمي كه بايد انجام دهيد،اخذ ويزاي شنگن است.اين ويزا،اين امكان را به شما ميدهيد تا سفري كوتاه مدت را به كشورهاي منطقه شنگن داشته باشيد.اين بدين معني است كه شما ميتوانيد براي سفر به 26 كشور اروپايي برنامه ريزي كنيد.

با اين حال، يكي از الزامات براي دريافت ويزاي شنگن آلمان، داشتن بيمه درماني آلمان است و مطمئن باشيد اگر بيمه مسافرتي نداشته باشيد،به طور حتم با ريجكتي ويزاي شنگن مواجه خواهيد شد.سفارت يا كنسولگري آلمان در كشور شما مشخص مي كند كه بيمه درماني براي تمام اقوام خارجي كه قصد بازديد از آلمان را دارند، اجباري است و همچنين بيمه درماني شما حداقل بايد تا سقف 30 هزار يورو پوشش درماني داشته باشد.اين نوع بيمه بايد همه ي حوادث پزشكي و موارد اضطراري كه ممكن است داشته باشيد را بايد پوشش دهد.

بيمه درماني آلمان براي دانشجويان بين المللي در آلمان

اگر  به عنوان يك دانشجوي بين المللي براي تحصيل وارد آلمان ميشويد، يكي از الزامات دريافت بيمه بهداشت دانشجويي است.بيمه درماني براي دانشجويان خارجي در آلمان به شما اجازه نهايي و ترخيص از دانشگاه مورد نظر خود را مي دهد تا تحصيلات خود را در آنجا شروع كنيد و تمام هزينه هاي پزشكي خود را پوشش دهد. شما مي توانيد بر مطالعات خود تمركز كنيد و نگران هيچگونه بيماري نباشيد، زيرا مجبور نيستيد كه براي صورتحساب پزشكي خود پرداخت كنيد.

دو برنامه بيمه درماني براي دانشجويان بين المللي در آلمان وجود دارد:

  • بيمه اجباري / بهداشت عمومي
  • بيمه سلامت خصوصي

اكثر دانشجويان خارجي در آلمان موظف هستند كه بيمه خدمات درماني قانوني (بيمه بهداشت عمومي) را بپردازند. استثناها از الزام بيمه نامه قانوني عبارتند از:

  • دانشمندان مهمان
  • دانشجويان تحصيلات تكميلي
  • بورس تحصيلي (بدون قرارداد كاري)
  • دانشجو
  • شركت كنندگان در دوره هاي زبان
  • دانش آموزان سن 30 يا بالاتر
  • كساني كه بيش از 14 ترم تحصيلي در آلمان تحصيل كرده اند.

اگر شما به يكي از اين دسته ها برسيد، پس بايد يك بيمه خصوصي بگيريد.

براي بسياري از دانشجويان بين المللي در آلمان، شركت هاي بيمه بهداشتي دانشجويي مي توانند در همه جا يافت شوند. همچنين ممكن است مراحل بيمه درماني خود را در كشور خود انجام دهيد، اگر موجود باشد.اگر از يك كشور در اتحاديه اروپا هستيد، به كارت بيمه درماني اروپايي خود نياز داريد و از طريق آن بيمه شما توسط موسسات در آلمان نيز تائيد ميشويد. با اين حال، اگر شما انتخاب كنيد كه بيمه درماني را از يك شركت در آلمان دريافت كنيد، بايد مراقب باشيد و به خوبي قرار داد را بخوانيد تا با رقم هاي شنگين مواجه نشويد.

منبع :ويزاتك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ] [ ۱۱:۳۴:۲۰ ] [ pouya ] [ نظرات (0) ]

نونيل فنول اتوكسيلات چيست و چه كاربردي دارد؟

نونيل فنول اتوكسيلات در نيمه ي دوم قرن بيستم معرفي شد و در كشور هاي مختلف كاربرد زيادي پيدا نمود. به طور مثال در ايالات متحده در سال 1995 ميلادي 500 ميليون پوند از آن مصرف گرديد. اين افزودني در فرمولاسيون طيف وسيعي از شوينده ها،رنگ، چسب، امولسون دفع آفات و روغن هاي تراش كاري به كار برده مي شود.در ادامه با بازارسنج باشيد.

تصويري از مايعات نونيل قنول اتوكسيلات

  • در شوينده ها : نونيل فنول هاي اتوكسيله با گريدهاي مختلف در شوينده هاي جامد و مايع،مايع ظرفشويي و شيشه پاك كن ها استفاده ميشود.
  • در نساجي : به عنوان پاك كننده اوليه پشم،به عنوان امولسيفاير،آنتي استاتيك و روان كننده استفاده ميشود.
  • در كشاورزي به عنوان امولسيفاير استفاده ميشود.
  • در لاتكس و واكس ها به عنوان امولسيفاير محلول در آب استفاده ميشود.
  • در چربيها و روغن به عنوان امولسيفاير استفاده ميشود.
  • اين محصول معمولا در بسته بندي بشكه هاي 200 و  220 كيلويي به فروش ميرسد.
  • كشورهاي تايوان و ايران اين محصول را توليد ميكنند.
منبع : بازارسنج

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۹:۰۸ ] [ pouya ] [ نظرات (0) ]

چطور ميتوان به آلمان مهاجرت كرد؟

كشور آلمان به خاطر سيستم آموزشي خوب،اقتصاد قدرتمند و موقعيت هاي شغلي مناسب،به عنوان پنجمين كشور محبوب براي مهاجرت شناخته شده است.اين كشور يكي از معتبرترين كشورهاي منطقه شنگن و ويزاي شنگن است.مردم از سراسر جهان،اغلب ميخواهند شانس خود را براي مهاجرت به آلمان امتحان كنند.ما در اين مقاله قصد داريم تا در مورد روش هاي مهاجرت به آلمان،اطلاعاتي ارائه دهيم.

تصويري از سايه يك خانواده در مهاجرت به آلمان بر روي پرچم كشور آلمانبراي مهاجرت به كشور آلمان،نياز به يك دليل محكم خواهيد داشت.راه هاي زيادي وجود دارد تا شهروندان كشورهاي مختلف بتوانند به آلما مهاجرت كنند.برخي از روش هاي مهاجرت به آلمان را در اينجا نام ميبريم و در ادامه توضيحاتي در مورد آن ارائه خواهيم داد :

  • مهاجرت به آلمان براي استخدام
  • مهاجرت به آلمان براي تحصيل
  • مهاجرت به عنوان كارآفرين
  • مهاجرت به آلمان براي اقامت

شرايط عمومي براي مهاجرت به آلمان

با وجود اينكه روش هاي مختلفي براي مهاجرت وجود دارد و هر كدام از آنها داراي الزامات خاص است، در برخي از آنها هم شباهت وجود دارد. براي رفتن به آلمان، بايد معيارهاي زير را داشته باشيد:

  • داراي ثبات مالي باشيد : هر هدف مهاجرتي داراي جنبه مالي است كه متقاضيان بايد آن را تامين كنند، اما با اين وجود، متقاضيان بايد ثابت كنند كه مي توانند هزينه هاي خود را در آلمان تامين كنند. حتي اگر شما در آلمان كار كنيد، بايد مبلغ اوليه خود را براي پوشش هزينه هاي خود بپردازيد تا حقوق و دستمزد خود را دريافت كنيد.
  • بايد بيمه درماني داشته باشيد : شما نميتوانيد بدون پوشش بيمه بهداشتي معتبر به آلمان مهاجرت كنيد.بهتر است كه بيمه بهداشتي سفارش شده توسط كشور آلمان را داشته باشيديرا نمي توانيد مطمئن باشيد كه مقامات آلمان بيمه درماني خارجي را قبول خواهند كرد يا خير.
  • حداقل كمي زبان آلماني بدانيد : براي اينكه بتوانيد در كشور آلمان زندگي كنيد،حداقل بايد كموي به زبان آلماني تسلط داشته باشيد.حتي براي مهاجرت به آلمان ممكن است از شما در حد ابتدايي امتحان زبان آلماني گرفته شود.
  • ويزاي آلمان بگيريد : براي اينكه بتوانيد به كشور آلمان سفر كنيد،بايد ويزاي آلمان بگيريد.انواع ويزاي آلمان عبارتند از :
  1. ويزاي توريستي
  2. ويزاي تجاري
  3. ويزاي تحصيلي
  4. ويزاي شغلي
  5. ويزاي كاري
  6. ويزاي علمي
  7. ويزاي آموزشي يا كارآموزي

مهاجرت براي كارفرمايان

كشور آلمان اعلام كرده است كه به افراد ماهر و داراي حرفه نياز دارد.آنها به طور مداوم در جستجوي مهندسان، متخصصين فناوري اطلاعات، كاركنان پزشكي و ديگر متخصصان واجد شرايط هستند.مقامات مهاجر خارجي به منظور تشويق چنين افرادي براي مهاجرت به آلمان، احتياجات سختگيرانه اي را براي رفتن به آلمان و كار خود رعايت كرده اند. مراحل انتقال به آلمان براي كار عبارتند از:

  • پيدا كردن يك كار در آلمان، كه اتباع خارجي را مي پذيرد.
  • براي اخذ ويزاي كار (استخدام)آلمان اقدام كنيد.
  • به آلمان سفر كنيد و اجازه اقامت براي كار بگيريد.

علاوه بر اين، براي دريافت اجازه اقامت براي كار در آلمان، كارفرما و كارمند بايد ثابت كند كه:

  • كمبود كاركنان در آلمان يا اتحاديه اروپا وجود دارد، بنابراين موقعيت آنها توسط او نمي تواند پر شود.
  • كارمند شرايط مشابهي با ساير كاركنان آلماني از لحاظ حقوق و دستمزد و محيط كار دارد.
  • اين كه كارمند با تمام شرايط مورد نياز آموزش و كار براي موقعيت شغلي مواجه است.
  • شركت با تمام الزامات كشور آلمان كارمند استخدام ميكند (اسناد ثبت و صدور گواهينامه).

به عنوان يك كارمند در آلمان، زماني كه اجازه اقامت خودبراي كار را گرفتيد. اگر كارفرماي شما مي خواهد رابطه كاري خود را ادامه دهد حتي پس از اينكه مجوز كار شما نزديك به انقضا است، مي توانيد براي تمديد اجازه اقامت و كار درخواست كنيد، همچنين مي توانيد براي اقامت دائمي نيز درخواست دهيد.با اين حال اگر شما يك كارگر غير متخصص هستيد، مهاجرت به آلمان براي كار براي شما بسيار سخت تر خواهد بود.

مهاجرت به آلمان براي تحصيل

بسياري از مردم اين را نميدانند كه كشور آلمان داراي آموزش هاي رايگان است.اين بدان معني است كه بر خلاف مكان هايي مانند  آمريكا كه هزينه هاي هنگفتي براي تحصيل دارند، دانشگاه هاي آلمان هزينه هاي بسيار كمتري دارند يا هيچ هزينه اي ندارند. از اين جهت، آلمان محل مهمي براي مهاجرت به منظور آموزش است.براي تحصيل در آلمان بايد ويزاي تحصيلي دريافت كنيد.

اگر ويزاي تحصيلي خود را براي آلمان دريافت كرده و مدرك تحصيلي خود را بگيريد، مي توانيد در آلمان براي يافتن يك شغل براي مدت محدودي باقي بمانيد. در اين مدت شما مي توانيد يك كار پيدا كنيد، شما مجاز به اقامت در آلمان هستيد. گزارش شده است كه تا 54 درصد از دانش آموزاني كه داراي مدرك تحصيلي در آلمان هستند، در كشور ماندند و شغلي پيدا كردند.

مهاجرت براي كارآفرينان

اگر شما يك سرمايه گذار با علاقه به آلمان هستيد،خوش شانس هستيد. كارآفرينان و سرمايه گذاران كه فرصت هاي اقتصادي را در آلمان ايجاد مي كنند مجاز به مهاجرت در آنجا هستند. با اين حال، آستانه معيني از سرمايه گذاري وجود دارد كه شما بايد آن را ايجاد كنيد. در زمان نوشتن اين مقاله، اين مقدار 250،000 يورو است. علاوه بر اين، شما بايد يك ويزاي شغلي خود را كه تحت دسته ويزاي كار آلمان است، دريافت كنيد. براي دريافت ويزا بايد موارد زير را ثابت كنيد:

  • اين كه شما سرمايه لازم براي سرمايه گذاري داريد.
  • سرمايه گذاري شما به اقتصاد آلمان كمك خواهد كرد.
  • سرمايه گذاري شما در كشور مورد نياز است.

اگر وضعيت خود را به عنوان يك كارآفرين در آلمان حفظ كنيد، پس از سه سال مجوز اقامت نامحدود خواهيد گرفت، به اين معني كه شما مي توانيد هر زمان كه بخواهيد وارد و خارج شويد.

اجازه اقامت در آلمان

وقتي يك ويزا براي مهاجرت دريافت مي كنيد، مجوز اقامت نيز دريافت خواهيد كرد. اجازه اقامت مي تواند موقت و دائمي باشد.اقامت موقت اجازه مي دهد كه اتباع خارجي براي مدت مشخصي در آلمان بمانند و سپس به كشورهاي خود بازگردند.اقامت دائم به اين معني است كه مهاجر خارجي مي تواند تا زماني كه مي خواهد در آلمان بماند و هر زماني كه بخواهد مي تواند به كشور بازگردد. با اين حال، اجازه اقامت دائم به اين معني نيست كه شما يك شهروند آلماني هستيد. اين يك روند ديگر است به طور كامل. به طور كلي، آلمان داراي دو مجوز اقامت موقت و دائمي است.

اجازه اقامت استاندارد

اين نوع مجوز اقامت براي همه اهداف مهاجرت ذكر شده در بالا و همچنين براي ديگران مانند دوره هاي آموزشي براي آلماني هاي سابق كه مايل به بازگشت به آلمان هستند و كساني كه به دلايل سياسي و بشردوستانه به آلمان مي روند استفاده مي شود. اجازه اقامت استاندارد براي برخي از زمان ها معتبر است و مي تواند تمديد شود.

كارت آبي اتحاديه اروپا

كارت آبي اتحاديه اروپا به كارگران ملي خارجي (كه شهروندان كشورهاي عضو اتحاديه اروپا نيستند) كه داراي مدارك بالا هستند و مي خواهند در آلمان كار كنند و اين مهارت ها را اعمال كنند، داده مي شود. مدارك بالا به اين معني است كه فرد داراي مدرك كارشناسي يا فارغ التحصيل در هر رشته خاص است. براي واجد شرايط بودن كارت آبي اتحاديه اروپا، شما بايد قبلا در آلمان كار كنيد و حداقل حقوق سالانه بايد 50،800 يورو باشد.

كارت آبي اتحاديه اروپا،اجازهااقامت چهار سال در آلمان را ميدهدبراي واجد شرايط براي سكونت دائمي، فرد بايد مهارت كافي در آلمان را داشته باشد، نيازهاي مالي خاصي را برآورده كند، و همچنين بايد بيش از 33 ماه در محل كار خود در آلمان كار كرده باشد كه نياز به مهارت هاي به دست آمده از بالاترين مدارك تحصيلي دارد.

اجازه اقامت يا اجازه اقامت دائمي

اين به كساني كه مجوز اقامت استاندارد يا يك كارت آبي اتحاديه اروپا براي حداقل 5 سال داشته اند و به شرايط خاص زبان نياز دارند، داده مي شود.

اميدواريم كه اين مطلب براي شما مفيد واقع شود.

موفق باشيد.

منبع : ويزاتك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۳۲:۱۶ ] [ pouya ] [ نظرات (0) ]

شرايط رزرو پرواز براي ويزا

هر بار كه شما قصد بازديد از يك كشور شنگن را داشته باشيد، سفارت يا كنسولگري كشور مدنظر، از شما بعنوان يك مهاجر خارجي كه نياز به يك ويزاي شنگن دارد، ميخواهد كه بليط يا رزرو پرواز خود را نشان دهيد.شما به عنوان كسي كه قصد اخذ ويزاي شنگن يا هر نوع ويزاي ديگري را دارد،بايد رزرو پرواز رفت و برگشت را به مدارك خود ضميمه كرده و تحويل سفارت دهيد.ما در اين مطلب قصد داريم تا شرايط رزرو پرواز براي ويزا را براي شما توضيح دهيم.در ادامه با ويزاتك باشيد.

تصويري از تيكيت بر روي كيبورد در رزرو پرواز براي ويزابرخي از سوال هايي كه ممكن است در طول رزرو پرواز براي ويزا براي شما ايجاد شود :

آيا در صورت ريجكت ويزا،پول رزرو پروازم را از دست خواهم داد؟

خير.اكيدا پيشنهاد ميكنيم كه پرواز خريداري نكنيد و فقط پرواز خود را رزرو كنيد.حتي سفارت يا كنسولگري نيز اين مورد را به شما پپيشنهاد نخواهد كرد.حتي اگر شما پرواز خود را خريداري كرده باشيد،با توجه به قوانين كنسلي بليط ميتوانيد پرواز خود را با اعمال جريمه كنسل كنيد.در نظر داشته باشيد كه پرواز رزرو شده كه شامل اطلاعات ورود و خروج شما از كشورهاي منطقه شنگن خواهد بود و بعد از اينكه ويزاي شينگن يا هر ويزاي ديگري براي شما صادر شد،ميتوانيد نسبت به خريد پرواز اقدام كنيد.

منظور از برنامه پرواز يا سفر چيست؟

برنامه پرواز يا سفر براي درخواست ويزا، همانطور كه قبلا اشاره شد، يك بليط پرواز واقعي نيست و شما قبل از آن كه مطمئن شويد ويزاي شما صادر ميشود يا خير،نبايد پولي بابت آن صرف كنيد.جزئيات سفر يا برنامه سفر شما بيش از يك برگه ي مشخص كننده سفر شما هست.اين برگه يا سند در صدور ويزاي شما،نقش بسيار مهمي را بازي ميكند.برنامه پرواز شامل يك سري اطلاعات است كه به زمان پرواز،تاريخ پرواز،نوع پرواز،نوع هواپيمايي،مبدا و مقصد و ... اشاره ميكند.

چطور ميتوان يك پرواز بدون پرداخت هزينه رزرو كرد؟

براي اينكه بتوانيد يك پرواز به مقصد مد نظر خود رزرو كنيد،ميتوانيد به آژانس هاي مسافرتي مراجعه كرده و با قرار دادن اطلاعات خود در اختيار آن ها،نسبت به رزرو پرواز براي ويزا اقدام كنيد.فقط دقت كنيد كه پرواز خود را مطابق با سفر خود و ساير مدارك به دقت رزرو كنيد.

راه ديگري كه براي رزرو پرواز وجود دارد،رزرو پرواز به صورت آنلاين است.براي اين منظور ميتوان به سايت هايي مانند الي گشت و علي بابا اشاره كرد.

چرا سفارت يا كنسولگري ها در مورد رزرو پرواز حساس هستند؟

چند دليل براي اين حساسيت وجود دارد :

  • براي جلوگيري از اقامت بيش از حد در منطقه شنگن يا كشورهاي ديگري
  • براي تصميم گيري در صدور ويزا و نوع آن
  • براي مطمئن شدن از اينكه حرف هاي شما با اسناد شما مطابق است يا خير؟
  • و ....

اميدواريم كه اين مطلب براي شما مفيد واقع شود.

موفق باشيد.

منبع : ويزاتك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ ] [ ۰۵:۴۵:۰۸ ] [ pouya ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By bornablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
آخرين مطالب
تور قبرس شمالي يكي از بهترين مقاصد گردشگران در فصل تابستان قبرس شمالي است.ما در اين مطلب قصد داريم تا راهنماي سفر شما در تور قبرس شمالي باشيم و با بيان برخي ار نكات سفر به قبرس شمالي در خدمت شما باشيم. ترانسفر از فرودگاه به هتل در تور قبرس شمالي معمولا آن دسته از افرادي كه اين تور را رزرو ميكنند داراي راهنما و ترانسفر از فرودگاه به هتل و بالعكس هستند.اما كساني كه در قالب تور به قبرس شمالي سفر ميكنند با چه كار كنند؟ اين افرد ميتوانند با اجاره تاكسي يا با استفاده از اتوبوس ها شهري به هتل يا ويلاي خود در جزيره بروند كه هزينه چنداني نخواهد داشت. حمل و نقل در تور قبرس شمالي هنگامي كه شما در قبرس شمالي هستيد، راه هاي متعددي وجود دارد كه بتوانيد جزيره را زير پا بگذاريد. يكي از بهترين گزينه هاي سفر در تور قبرس شمالي ، اجار يك ماشين است كه باعث مي شود شما هر جا كه مايل هستيد برويد. از ديگر وسايل نقليه كه ميتوان در قبرس استفاده كرد ،اتوبوس هاي شهري است كه هر ساعت يكبار ميتوان آن ها را يافت.اما اگر قصد دارد به مسيرهاي كوهستاني و ساحلي برويد پيشنهاد ما اين است كه يك ماشين اجاره كنيد. آيا سفر به قبرس شمالي امن است؟ بله. قبرس شمالي كه با نام قبرس تركيه نيز شناخته ميشود،يكي از اماكن امن جهان به حساب مي آيد.براي اينكه خيالتان راحت باشد،در اكثر هتل ها نيز صندوق هاي امن براي قراردادن پول و مدارك شما موجود است.پس با خيالي راحت نسبت به رزرو اين تور اقدام كنيد. آيا تور قبرس شمالي نياز به ويزا دارد؟ خير. چه نوع ارزي در قبرس شمالي قابل استفاده است؟ در تور قبرس شمالي شما ميتوانيد از لير تركيه،دلار و يورو استفاده كنيد. اميدواريم كه اين مطلب در سفر به قبرس شمالي براي شما مفيد واقع شود.
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 51
دیروز : 14
افراد آنلاین : 1
همه : 3038
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب